martes, 1 de abril de 2014

Es busca ... Dignitat


























El 26 de març va ser confisca -da per la policia nacional la #guillotinavalenciana quan estava de trasllat al seu llocal de descans .

Després d'uns dies esgotadors de manifestació pacífica per Madrid juntament amb els caminants de les marxes de les dignitat 22M , la " Tina " es dirigia al seu destí de repòs a València quan la policia nacional es va adonar de la seva presència i va decidir confisca-la per posarla a disposició de la delegació de govern .

 A dia d'avui encara no hi ha notícies , ni informació, en subdelegació de govern sobre ella .

 Davant els dubtes dels activistes de moviments socials de la ciutat de València sobre el parador de la fulla errant s'iniciarà un procediment per sol · licitar la devolució i s'estarà al pendent d'esbrinar on es troba " la petita " .

Aquesta situació absurda digna de guió de cinema surrealista es resoldrà aviat i no hi haurà cap inconvenient a aclarir dubtes sobre l'existència i simbolisme de la Guillotinavalenciana en la societat a la delegació de govern .

Per mentre es prega a la ciutadania que si algú l'ha vist en algun lloc , retinguda , abandonada o un lloc segur enviï fotos a l'email guillotinavalenciana@gmail.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario