sábado, 14 de abril de 2012

El naixement de la xiqueta ...


A la calor de les protestes socials al sud d'Europa contra les mesures econòmiques i polítiques del corrent neoliberal del capitalisme, dins el context d'impotència davant la injustícia, embolicada en un ambient de crispació i necessitat de Justícia Social va nàixer una nena d'altura ( 2,5 m) disposada a terroritzar als corruptes, estafadors i lladres que espremen els estalvis, els mitjans de subsistència i la sang del poble.



 
El símbol de la Guillotina al carrer pretén airejar una necessària justícia popular que torni la por als culpables de la crisi i les seves conseqüències: als grans capitalistes que concentren el resultat del treball col · lectiu de la població i als polítics titelles a les ordres de aquells.







 
La imponent figura talla l'alè en recordar qué és capaç el poble irritat però per als que patim dia a dia vol dir que les retallades en sanitat maten, que les retallades en educació ens deixen sense futur, que les retallades a l'atenció a discapacitats i dependents ens deshumanitza, que les retallades a les inversions públiques ens destrueixen teixit productiu. Per nosaltres, els oprimits, la guillotina representa l'espasa de Dàmocles que carreguem sobre els nostres colls cada vegada que tolerem que el capitalisme ens tregui drets socials conquerits amb patiment, suor i llàgrimes per mantenir un sistema econòmic caduc i corrupte.Però com a fulla de doble tall la guillotina pot tornar-se en contra dels que oprimeixen, una lliçó històrica que no pensem oblidar ni renunciar.





 
La força del poble unit és la que va permetre crear les condicions de vida contemporànies de treball digne, atenció sanitària universal, educació gratuïta, redistribució justa de la riquesa, dret a un habitatge digne, tracte digne i igualitari amb respecte als drets humans, ect Conceptes cada vegada més buits, absents i llunyans si mitjançant la lluita social no es canvia la tendència.

 
Amb escasos mitjans, amb una mica de temps i amb molt interès sorgeixen guillotines a les principals ciutats de l'estat espanyol qual fantasma jacobí de temps regirats.



 
 

És per això que la guillotinavalenciana estarà al carrer, amb totes les lluites justes del poble sencill, de cara als dèspotes i corruptes perquè els drets socials han d'estar garantits de manera universal a tot el món i han de ser tant la política com l'economia les que s'adaptin al seu compliment i no viceversa.

 
Professors interins, discapacitat i totes, dependents, afectats per les hipoteques, treballadors de l'EMT, joves comunistes, 15M, lluitadors per la sanitat pública, llibertaris, iaioflautas, estafats per la banca, etc tots ells són la veritable fulla de la justícia popular que dedicant temps a la lluita permeten presentar batalla al capitalisme.



 
A tots i totes les que col · laboren en la transformació social, en l'apoderament popular, en la lluita per la llibertat i per la superació del sistema capitalista: Ànim i endavant!

 
Que rodin els culpables ...!



guillotinavalenciana@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario