domingo, 23 de marzo de 2014

Una guillotina molt digna


A diferència de les guillotines que a la història es van emprar per executar persones la #guillotinavalenciana ha estat anys denunciant les dràstiques conseqüències de les retallades , aixecant ànims i tallant la resignació .







 Dins d'aquest periple pels llocs emblemàtics , històrics i polítics de la ciutat de València pels quals ha aparegut "nostra" guillotina acompanyada per tota mena de col · lectius socials en lluita com han estat els professors interins , els treballadors de l'EMT , la plataforma en defensa dels serveis públics , el CAS , el PCPV , la PAH , el 15M , ect, també s'ha sumat a les marxes de la dignitat .

 Aquesta dignitat és la que ha arrossegat l'esvelta figura entrant a Vallecas a coll de caminants de les Marxes de la dignitat arribant a Madrid .



 I és que el pes de la robusta figura tallant no és res comparada amb el sofriment de "la nostra classe" , la classe treballadora , la classe obrera , la gent humil , ni encara amb els peus cansats .

 Era normal que allà on es transmeten les ordres que ens afecten tota la població , les grans avingudes on hi ha els ministeris , els edificis governamentals , la borsa i el congrés es deixés veure la Guillotina al centre d'una manifestació pacífica aixecant somriures , sorpreses i aplaudiments entre els i 2 milions d'assistents a la convocatòria del 22M a Madrid .



 D'Atocha a Colom , fotografiada , admirada i portada per unxs caminants convertidxs en costalerxs d'una espècie de Verge dels remeis , " Tina " va deixar de ser "la xiqueta " per ser ja una adulta referència de lluita del poble contra les injustícies .



 I és que mentre els governs segueixin els dictats de la Troica , "la Tina " seguirà recordant la força d'un poble sobirà contra els tirans , vinguin d'on vinguin , siguin dictadors o mercats .








web de les marxes a nivell estatal: http://marchasdeladignidad.org/

web de les marxes del país valencià:
https://www.facebook.com/marxadignitat







No hay comentarios:

Publicar un comentario